سقف کاذب - کی پلاس

سقف کاذب

این نوع سقف در ساختار درای وال (سیستم ساخت و ساز خشک) یکی از پرکاربردترین و سبک ترین نوع سقف است که مزایای زیادی در پروسه ساخت و بهره برداری ساختمان دارد وبه عنوان پوششی برای سقف اصلی به کار می رود.

کاربرد سقف کاذب چیست؟

کاربرد اصلی سقف کاذب پوشش سقف اصلی سازه با توجه به مشخصات فنی مورد نظر طراح می باشد. از طرفی با توجه به صنعتی بودن تولید سقف های کاذب کی پلاس، سقف های مذکور دارای مشخصات و اسناد فنی استانداردی می باشندکه می توان از این ساختار ها در محاسبات طراحی و اجرا بهره برد.
راحتی در نصب و اجرا، امکان آکوستیک ، ایمنی در زلزله ، هزینه مناسب و تنوع در انتخاب ، سقف کاذب کی پلاس آن را یه یکی از پرطرفدارترین ها در صنعت ساختمان در مقایسه با سقف گچ و رابیتس تبدیل کرده است.

انواع سقف کاذب

سقف های کاذب به دونوع یکپارچه و مشبک تقسیم می شوند که مزیت های اصلی آنها مشترک است ولی با توجه به مشخصات منحصر به فردی که مورد نیاز هر طرح است و نیز محصولات متفاوتی که در اجرای آنها استفاده می شود کاربرد آنها را متمایز می کند.

سقف کاذب - کی پلاس

سقف کاذب یکپارچه

این نوع سقف دارای یک زیرسازی فولادی سبک و معلق با استفاده از مقاطع U،L و C می باشد و با استفاده از پیچ های مخصوص صفحات روکش دار گچی در یک یا دولایه روی زیرسازی نصب می شوند و درزهای ایجاد شده در بین صفحات با نواردرزگیر و بتونه درزگیری پر می شوند و سطحی صاف و یکدست ایجاد می شود.

سقف کاذب یکپارچه کی پلاس در انواع ذیل تهیه و به بازار عرضه می شود :

  • سقف کاذب یکپارچه D112a.i
  • سقف کاذب یکپارچه با سازه گذاری یک طرفه
  • سقف کاذب خود ایستای D131.ir
  • سقف زیر سقف خود ایستا
 
سقف کاذب - کی پلاس

سقف کاذب مشبک

این نوع سقف دارای یک زیرسازی شبکه ای از سازه های سپری Tشکل می باشد که با استفاده از آویزهای قابل تنظیم به سقف سازه ای وصل می شوند و وزن تایل های سقفی که روی آنها قرار میگیرند را تحمل می کنند.از فضای خالی ایجاد شده در پشت سقف کاذب می توان به عنوان فضایی برای قراردادن لایه های عایق با مشخصات عملکردی همچون جذب صوت بالا استفاده کرد.

سقف کاذب - کی پلاس

نمای کلی سقف کاذب مشبک کی پلاس

  1. سازه تراز سقف
  2. سازه های فرعی
  3. تایل
  4. آویز با فنر تنظیم
  5. مفتول مهار
سقف کاذب - کی پلاس

نمای کلی سقف کاذب یکپارچه کی پلاس

  1. سازه بابر
  2. سازه پنل خور
  3. پنل
  4. آویز
  5. سازه تراز سقف

اجرای سقف کاذب چگونه است؟

اگر بخواهیم یک تعریف کلی از اجرای سقف کاذب ارائه دهیم بدین صورت است که در این نوع سقف، سازه های فلزی به سقف اصلی متصل شده و بستری برای قرارگیری صفحات روکشدار گچی ایجاد می کنندکه در آن روش اتصال و طرح سازه فلزی با توجه به شرایط و نیاز پروژه انتخاب می شود.

اجزای سقف کاذب چیست؟

محصولات تشکیل دهنده اجزای سقف کاذب کی پلاس به شرح ذیل می باشد و نیز لازم به ذکر است که این محصولات با استانداردهای فنی و کیفی لازم تولید می شوند.

صفحات-روکش-دار-گچی-کی-پلاس-e1628076391671

پنل گچی - صفحات روکش ‌دار گچی

پنل های گچی با ویژگی های مقاومتی
پنل-آکوستیک-کی-پلاس-150x150

پنل‌ آکوستیک

با خاصیت جذب صوت بالا
تایل-اکوستیک-کی-پلاس-مدل-8-18-min

تایل‌ سقفی

تایل های معدنی و گچی به صورت پیش رنگ
پروفیل-f47-4000-کی-پلاس

مقاطع فولادی – پروفیل

استاد، رانر، و پروفیل مناسب ساختار ها
براکت-CD60-اتصال-مستقیم

اتصالات فلزی

اتصال بخش های مختلف ساختار
پیچ-های-اتصال-سازه-به-سازه-LB-سرمته-دار-

پیچ و بولت

برای اتصال بخش های مختلف ساختار
نوار-درزگیر-3

نوارها

مسلح کردن محل درز و جلوگیری از ایجاد ترک
دریچه-بازدید-کی-پلاس-1

دریچه دسترسی

دسترسی به تاسیسات درون سیستم های درای وال

مزایای سقف کاذب

سریع و به صرفه بودن

با توجه به این مسئله که اجزای پیش ساخته سیستم های درای وال (ساخت و ساز خشک) به صورت صنعتی تولید می شوند، در محل اجرا به کمترین مقدمات و آماده سازی نیاز دارند. که این مزیت نسب به روش های سنتی موجب صرفه جویی در زمان و هزینه می شود. بدین صورت که میتوان سطوح وسیعی را در کمترین زمان ممکن با حداقل نیروی انسانی پوشش داد.

تنوع در انتخاب

در سقف های کاذب محدودیتی در سبک طراحی برای استفاده در محیط وجود ندارد. در هر سبک پوشش و رنگ های متناسب با آن را می توان در سقف های کاذب استاندارد اجرا کرد و نیز امکان انتخاب و استفاده از رنگ و پوشش مورد نظر در طیف وسیعی فراهم است. می توان سبک های مختلف نورپردازی را با جانمایی نور ها در فضای مناسب اجرا کرد. سقف های کاذب قابلیت بالایی برای نورپردازی های یکدست و حتی پیچیده دارند.
با فرصتی که سقف های کاذب به دلیل قابلیت هایشان در اختیار طراحان قرار می دهند، می توان محیط های مسکونی زیبا، و دفاتر کاری با روشنایی استاندارد را ایجادکرد. فضاهای کاری معمولا وسیع هستند و اختصاص بخشی از سقف های کاذب به نورپردازی روشی معمول برای حفظ تعادل و استاندارد روشنایی در محیط کار است.
با فرصتی که در اختیار طراحان قرار می گیرد، می توان زیبایی را برای محیط های مسکونی، و روشنایی استاندارد را برای دفاتر کاری فراهم کرد. فضاهای کاری معمولا وسیع هستند و اختصاص بخشی از سقف های کاذب به نورپردازی روشی معمول برای حفظ تعادل و استاندارد روشنایی در محیط کار است.

سهولت در نصب

سقف های کاذب استاندارد به راحتی نصب و تعمیر می شوند و در صورت نیاز به تغییرات ظاهری، اضافه کردن نورپردازی، یا دسترسی به تاسیسات بین سقف اصلی و سقف کاذب و فضای بین دو سقف به سهولت قابل انجام هستند. برای اطلاع از روند نصب این نوع سقف ها می توانید ویدیو نصب سقف های کاذب کی پلاس را مشاهده کنید.

امکان آکوستیک کردن محیط

یکی از متداول ترین کاربردهای این نوع سقف ها تنظیم شرایط آکوستیکی محیط از طریق جذب صوت است. برای تنظیم شرایط آکوستیکی محیط از تایل های آکوستیک (جاذب صوت) استفاده می شود. ساز و کار این تایل ها بدین صورت است که از طریق سوراخ های روی آن صوت به فضای پشت سقف کاذب هدایت می شود و بخشی از امواج صوتی مستهلک می شوند و نیز جهت افزایش جذب صوت می توان از لایه پشم سنگ بر پشت تایل استفاده کرد. لازم به ذکر است جهت اطلاعات بیشتر می توانید به “دفترچه بهسازی صوتی ساختمان با کی پلاس” مراجعه کنید.

دسترسی اسان به تاسیسات در عین حال پوشاندن آن

همانطورکه می دانیم تایل های سقفی در درون شبکه فلزی سقف کاذب به واسطه وزن خود به صورت معلق قرار گرفته اند. و با برداشتن تایل ها امکان دسترسی سریع و آسان به فضای پشت سقف کاذب فراهم می شود.
مزیت قرار گرفتن تاسیسات در فضا خالی پشت سقف کاذب بر دفن آن در داخل ساختارها علاوه بر رفع مشکل خوردگی موجب کاهش هزینه تعمیرات، دسترسی به تاسیسات، و تعمیر و نگهداری حین بهره برداری ساختمان می شود.

مزایای سقف کاذب

علاوه بر مزایایی که برای ساختار های سقف کاذب کی پلاس ذکر شد می توان به موارد زیر نیز اشاره کرد:

ایمنی در برابر زلزله

همانطور که می دانیم بیش از ۹۰% خاک ایران در برابر خطر احتمالی وقوع زلزله قرار دارد بنابر این ساختمان ها باید طراحی ایمنی در برابر زلزله داشته باشند که مهم ترین عوامل دخیل در طراحی ایمنی در برابر زلزله، تعریف موقعیت جغرافیایی منطقه، وضعیت خاک بستر و نوع ساختمان هستند. طبق تعریف آیین نامه زلزله ایران عناصری همچون سقف های کاذب علاوه بر سبک بودن باید شکل پذیر هم باشند که این امردر ساختار سقف های کاذب کی پلاس، در حرکت رفت و برگشتی زلزله با حفظ ایستایی سقف و عدم آسیب رساندن به دیوار های پیرامونی میسر می شود.
طبق بررسی ها شتاب مبنای طرح در زلزله خیزترین نقاط ایران حداکثر g 0.35 است.اما سقف های کاذب یکپارچه کی پلاس به خوبی در برابر شتاب هایی به بزرگی g 0.5 مقاومت و پایداری دارند.
ازاساسی ترین عواملی که موجب مقاومت این ساختار در برابر زلزله می شود می توان به سبکی وزن آن و بهره گیری از اتصالات و مهارهای استاندارد و مستحکم اشاره کرد. این نوع سقف ها دارای وزن بسیار کم هستند به صورتی که این مقدار برای ساختار تک لایه با پنل ۱۲.۵ میلیمتری با احتساب وزن زیر سازی کمتر از ۱۵ کیلوگرم بر متر مربع می باشد. لازم به ذکر است جهت اطلاع بیشتراز این موضوع می توانید به دفترچه “بهسازی لرزه ای ساختمان با کی پلاس” مراجعه کنید.

دستیابی به مشخصات فنی مورد نیاز طراح

برای داشتن آسایش و بهره برداری مناسب از ساختمان باید پارامترهائی همچون عملکرد صوتی، حرارتی و رفتار جداره در برابر حریق، پارامترهای مکانیکی مانند حداکثر ارتفاع مجاز، ظرفیت پذیرش بارهای طره ای و رفتار لرزه ای، و مقاومت در برابر رطوبت در نظر گرفته شوند که تمامی پارامترهای فوق در ساختارهای کی پلاس با استانداردهای بروز در نظر گرفت شده اند .
مزیتی که این ساختار به ساختارهای سنتی دارد این است که به دلیل اینکه برای دستیابی به کمیت های خاص، ساختارهای ویژه ای قابل طراحی است، این امکان را به طراحان می دهد که معیار های فنی مورد نظر خود را در طراحی و اجرای ساختمان پیاده سازی کنند و به کمیت هایی نظیر میزان عبور حرارت، صوت و مقاومت در برابر حریق کنترل داشته باشند.

انعطاف معماری

یکی از مهم ترین مزیت های ساختار سقف کاذب یکپارچه کی پلاس انعطاف پذیری بالای آن هاست که قابلیت اجرای انواع قوس و شکست را دارد. همچنین این قابلیت در ساخت سقف های معلق تزئینی (دکوراتیو) کاربرد ویژه دارد. این ساختار دارای قابلیت اجرای انواع اشکال و طرح های تزئینی حتی در مرحله بهره برداری از بنا نیز می باشد.

سقف کاذب - کی پلاس
سقف کاذب - کی پلاس

تصاویر پروژه های با سقف کاذب

در اینجا می توانید نمونه پروژه های اجرا شده با سقف کاذب  ​را مشاهده کنید.

نمای بیرونی اجرا شده توسط آبادگران

نمونه کار سقف کاذب آبادگران

سقف کاذب اجرا شده توسط آبادگران

نمای دیوارهای کاذب دانشگاه

سقف های کاذب

نمونه ای از دیوارهای کاذب

سقف کاذب سالن دانشگاه

نمونه کار سقف کاذب آبادگران

کاتالوگ سقف کاذب

کاتالوگ های رسمی کی پلاس همواره بروزترین اطلاعات فنی و الزامات ساخت را در اختیار مخاطبان قرار می دهد. از کلیات ساختار تا جزئیات سیستم های سقف کاذب، مراحل اجرا و نکات حایز اهمیت را می توانید در این کاتالوگ سقف کاذب کی پلاس مشاهده کنید.

سقف کاذب - کی پلاس